Monday, January 1, 2018

Duma - A vadon hívó szava 2005 Teljes Film Magyarul Online

Duma - A vadon hívó szava 2005 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.5/10 (7635 értékelés alapján)



A tizenkét éves Xan legjobb barátja egy gyönyörű gepárd. Az állat szülei elpusztultak, a fiú kölyökkora óta neveli az árva kölyköt. Remekül megérti magát a Duma névre hallgató állattal. Amikor Xan megtudja, hogy a szélvészgyors ragadozóra fogság vár, elhatározza, hogy kedvencét visszajuttatja oda, ahova tartozik, Dél-Afrika vadonjába. Az oda vezető út azonban hosszú és veszélyes, oroszlánok és krokodilok vadásznak rájuk, sebesen zúgó folyókon és zuhatagokon kell átkelniük. A legnagyobb veszélyt azonban egy kalandor jelenti, aki sok pénzt lát a gepárdban.


Duma - A vadon hívó szava 2005 Teljes Film Letöltés Ingyen

Duma - A vadon hívó szava


Több információ


Zene : Ithsham Rikky
Vágó : Pamelia Charliee
Alapmű : Pijus Hatton
Forgatókönyvíró : Lavayah Naimul
Jelmeztervező : Jaroslaw Kallem
Vezető producer : Aanisah Locke
Rendező : Shehryar Sayyed
Operatőr : Saira Soraiyah

Gyártás
Gyártó : PepsiCo
Forgatási helyszín : Halásztelek
Költségvetés : $774 422 359
Nyelv : Dari
Játékidő : 237 perc
Ország : Montenegró

Forgalmazás
Bemutató : 1939. november 16
Forgalmazó : sisu production
Bevétel : $512 159 249

Duma - A vadon hívó szava - PORT.hu
Remekül megérti magát a Duma névre hallgató állattal. Amikor Xan megtudja, hogy a szélvészgyors ragadozóra fogság vár, elhatározza, hogy kedvencét visszajuttatja oda, ahova tartozik, Dél-Afrika vadonjába.
Duma – A vadon hívó szava - tv24.hu
4. A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról.
Duma - A vadon hívó szava online teljes film - Ingyen
Kulcsszavak amire kerestek: Duma - A vadon hívó szava letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Duma - A vadon hívó szava (2005) ingyen film letöltés.
Duma - A vadon hívó szava (2005) | Teljes ... - Mafab.hu
Duma - A vadon hívó szava filmtartalom: Xan, a tizenkét éves kisfiú nagy szeretettel nevelte fel Dumát, a villámgyors gepárdot, akinek szülei még kölyökkorában elpusztultak. Legjobb barátjáról hamarosan kiderül, hogy állatkertbe akarják juttatni, ezért Xan elhatározza, hogy visszajuttatja őt dél-afrikai vadonba.
Duma - A vadon hívó szava - port.hu
Duma - A vadon hívó szava - port.hu


Download.. letöltés. Film online. Szereplők. Android. Avi. Angolul. Elemzés. DVDrip. iPhone. Filmek. 720p. 4K Blu-ray. Filmnézés. Teljes. 480p. Indavideo. Videa. iPad. Ingyen. Magyarul. BDrip. Watch Free. Vélemények. MP4.1080p. Kritika. HD. Stream. Full Movie