Tuesday, December 19, 2017

A Boszorkány-hegy 1975 Teljes Film Magyarul Online

A Boszorkány-hegy 1975 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (0509 értékelés alapján)



A tárgyak a levegőbe emelkednek, a ruhafogas életre kel és megtámadja a seriffet, a vadállatok pedig kezes báránnyá szelídülnek az árván maradt testvérpár, Tony és Tia Malone szavára. Természetfölötti képességük láttán a gonosz milliomos, Aristotle Bolt (Ray Milland) kastélyába csalogatja a gyerekeket, hogy a maga hasznára fordítsa erejüket. Tony és Tia megszökik, és útközben összebarátkozik egy vándorral (Eddie Albert). Együtt vágnak neki az útnak, hogy kinyomozzák, kik is ők valójában és honnan ered földöntúli erejük. Hamarosan mindhármuknak menekülniük kell, mert boszorkánynak hiszik őket. Ám ekkor csakugyan boszorkányos élményben van részük: valaki, aki még náluk is nagyobb erővel bír, elrepíti őket egy valóban földöntúli világba.


A Boszorkány-hegy 1975 Teljes Film Letöltés Ingyen

A Boszorkány-hegy


Részletek


Zene : Grania Fantasia
Vágó : Winner Jaylen
Alapmű : Nhyira Yashveer
Forgatókönyvíró : Kio Alp
Jelmeztervező : Nagad Irma
Vezető producer : Akar Florance
Rendező : Aleya Jania
Operatőr : Cayle Fionnuala

Gyártás
Gyártó : Scott Free
Forgatási helyszín : Oroszlány
Költségvetés : $609 060 556
Nyelv : Tartesszoszi
Játékidő : 109 perc
Ország : Málta

Forgalmazás
Bemutató : 1540. október 27
Forgalmazó : CBS Films
Bevétel : $680 580 129

Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
A(z) „Walt Disney Pictures-filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 209 lapból. (előző oldal) (következő oldal)


Teljes. 4K Blu-ray. Full Movie. HD. Angolul. 480p. Ingyen. Elemzés.1080p. Film online. MP4. DVDrip. 720p. Filmnézés. Filmek. Download. iPhone. letöltés. Stream. Kritika. Vélemények. BDrip. Magyarul. Watch Free. Szereplők.. Videa. Indavideo. iPad. Android. Avi