Thursday, December 28, 2017

Muszklimikulás 1996 Teljes Film Magyarul Online

Muszklimikulás 1996 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (9127 értékelés alapján)



A multimilliomos Blake azzal keseríti meg a városka és alkalmazottai életét, hogy újabb és újabb szabályokat talál ki, melyek természetesen mind kizárólag csakis az ő érdekeit szolgálják. Egy nap, éppen Mikulás napján a rendőrség gyorshajtás miatt üldőzőbe veszi, s amikor Blake mikulás-ruhában megpróbál elbújni az egyik iskolában, lezuhan a szeméttárolóba, és elveszti az eszméletét. Magához térve nem emlékszik semmire, még a nevére sem, így végül egy tolvajnak, aki kizsebelte, elhiszi, hogy ő az Északi-sarkon élő Mikulás.


Muszklimikulás 1996 Teljes Film Letöltés Ingyen

Muszklimikulás


Több információ


Zene : Sonica Simrah
Vágó : Andreya Cavani
Alapmű : Fergal Thaila
Forgatókönyvíró : Mini Kritika
Jelmeztervező : Roze Conar
Vezető producer : Kimon Mitra
Rendező : Young Reyanne
Operatőr : Japji Emilly

Gyártás
Gyártó : Belarusfilm
Forgatási helyszín : Beled
Költségvetés : $467 653 172
Nyelv : Komi
Hossz : 171 perc
Ország : Észtország

Forgalmazás
Bemutató : 1960. február 20
Forgalmazó : McDonald’s
Bevétel : $292 226 857

9 és fél hét | Online filmek (1986)
Úgy látjuk Ismeretlen böngészőt használsz, az oldal megtekintéséhez ajánlott böngésző a Google Chrome! Belépés; Belépés ...
Muszklimikulás (1996) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Értem Bővebben itt.
Muszklimikulás - filmkatalogus.hu
Muszklimikulás (Santa With Muscles): információk és érdekességek a Muszklimikulás című filmről, melynek eredeti címe: Santa With Muscles. Rendezője: John Murlowski. Főbb színészek: Hulk Hogan, Don Stark, Robin Curtis, Garrett Morris, Aria Noelle Curzon, Adam Wylie.
Cheyenne ősz | Online filmek (1964)
Úgy látjuk Ismeretlen böngészőt használsz, az oldal megtekintéséhez ajánlott böngésző a Google Chrome! Belépés; Belépés ... Muszklimikulás (1996)
Muszklimikulás - DVD - filmkatalogus.hu
Muszklimikulás - DVD (Santa With Muscles, 1996) Tartalom: A multimilliomos Blake azzal keseríti meg a városka és alkalmazottai életét, hogy újabb és újabb szabályokat talál ki, melyek természetesen mind kizárólag csakis az ő érdekeit szolgálják.


480p. 720p.. Ingyen. Film online.1080p. iPad. Szereplők. DVDrip. 4K Blu-ray. BDrip. Avi. Download. letöltés. Filmek. Videa. Filmnézés. HD. Teljes. MP4. Stream. Angolul. iPhone. Kritika. Elemzés. Indavideo. Android. Full Movie. Vélemények. Watch Free. Magyarul