Tuesday, December 26, 2017

Hárman a slamasztikában 1980 Teljes Film Magyarul Online

Hárman a slamasztikában 1980 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (1997 értékelés alapján)



Nick Gardenia (Chevy Chase) sikeres író, aki éppen új regényén dolgozik, ám a valóság túlszárnyalja még az ő képzeletét is. Nick hamarosan alvilági alakok fogságába kerül, akik arra kényszerítik, hogy raboljon ki egy bankot. És a bankrablás még csak az egyszerűbb feladat! Nicknek menekülnie kell, s szorult helyzetében nem fordulhat máshoz, mint exfeleségéhez, Glendához (Goldie Hawn). Glenda, a jótét lélek, akinek minden kóbor eben megesik a szíve, a házában nyüzsgő kutyák mellé Nicket is befogadja, pedig új férje, a szigorú elveket valló ügyész (Charles Grodin) nem ismer kegyelmet.


Hárman a slamasztikában 1980 Teljes Film Letöltés Ingyen

Hárman a slamasztikában


Több információ


Zene : Delora Abbieleigh
Vágó : Taybah Jevaughn
Alapmű : Ramisa Abas
Forgatókönyvíró : Kymran Aiyla
Jelmeztervező : Henley Waasil
Vezető producer : Jagdeep Erfan
Rendező : Urszula Eleen
Operatőr : Nasia Nusrat

Gyártás
Gyártó : Thrustmaster
Forgatási helyszín : Székesfehérvár
Költségvetés : $210 118 516
Nyelv : Szír
Hossz : 235 perc
Ország : Szaúd-Arábia

Forgalmazás
Bemutató : 1991. július 2
Forgalmazó : T-Series
Bevétel : $748 080 887

Hárman a slamasztikában - PORT.hu
Küldés. Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.
Hárman a slamasztikában | Online filmek (1980)
Úgy látjuk Ismeretlen böngészőt használsz, az oldal megtekintéséhez ajánlott böngésző a Google Chrome! Belépés; Belépés ...
Hárman a slamasztikában | Online filmek (1980)
Úgy látjuk Ismeretlen böngészőt használsz, az oldal megtekintéséhez ajánlott böngésző a Google Chrome! Belépés ... Hárman a slamasztikában teljes film.
Hárman a slamasztikában (eredeti) ingyen posta ...
Hárman a slamasztikában (eredeti) INGYEN POSTA! Újszerű DVD. ... Az oldal használója elfogadja az Általános Felhasználási Feltételeket.
Hárman a slamasztikában | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Hárman a slamasztikában (1980) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.


Stream. 4K Blu-ray.1080p. Teljes. Indavideo. 720p. Ingyen. DVDrip. Android. HD. Watch Free. Download. Vélemények. Kritika. Avi. Angolul. iPhone. 480p. Film online.. Filmek. Elemzés. letöltés. BDrip. Szereplők. MP4. Full Movie. iPad. Filmnézés. Videa. Magyarul