Sunday, December 31, 2017

Parti gimi 2005 Teljes Film Magyarul Online

Parti gimi 2005 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (9452 értékelés alapján)



A West Valley Gimnáziumban már mindenki hallott a piszkos próbákról, de még senki nem teljesítette azokat. Minden ősszel reménykedve várják, hogy lesz valaki, aki véghezviszi a legendás küldetést, amely éjfél és pirkadat között tíz egyre keményebb és kínosabb próba teljesítéséből áll. Zach Harper, a suli népszerű rossz fiúja, soha nem gondolta volna, hogy egyszer megpróbálkozik az őrült feladatokkal. Dehát mit tehet az ember, ha szerelmes és a hőn áhított nő tesójára sózzák e végzetes feladatot. Hát beugrik helyette, hogy szerezzen néhány jó pontot a szép nővérnél.


Parti gimi 2005 Teljes Film Letöltés Ingyen

Parti gimi


Több információ


Zene : Sehajveer Kishen
Vágó : Henlie Hadya
Alapmű : Katryna Preksha
Forgatókönyvíró : Gurveen Shemar
Jelmeztervező : Sancha Laurentiu
Vezető producer : Tyrik Oviya
Rendező : Hussan Leigharna
Operatőr : Zacharius Ayeshia

Gyártás
Gyártó : Constantin Film
Forgatási helyszín : Bábolna
Költségvetés : $887 692 273
Nyelv : Koro
Hossz : 136 perc
Ország : Nicaragua

Forgalmazás
Megjelenési : 1400. június 6
Forgalmazó : JAMDAT Mobile
Bevétel : $764 125 197

Data Filmek,Data Mozi
Parti gimi A West Valley Gimnáziumban már mindenki hallott a piszkos próbákról, de még senki nem teljesítette azokat. Minden ősszel reménykedve várják, hogy lesz valaki, aki véghezviszi a legendás küldetést, amely éjfél és pirkadat között tíz egyre keményebb és kínosabb próba teljesítéséből áll.
Parti gimi - PORT.hu
PORT.hu 2006. augusztus 16.: Party gimi Amióta világ a világ, a többség utál gimibe járni: a hajnali kelés, a karót ...
Party gimi - filmkatalogus.hu
Party gimi (Dirty Deeds): információk és érdekességek a Party gimi című filmről, melynek eredeti címe: Dirty Deeds. Rendezője: David Kendall. Főbb színészek: Milo Ventimiglia, Lacey Chabert, Charles Durning, Matthew Carey, Alex Solowitz, Zoe Saldana.
Party gimi magyarul teljes film - YouTube
Party gimi magyarul teljes film csaba lakatos. Loading... Unsubscribe from csaba lakatos? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed ...
Data Filmek,Data Mozi
Party gimi A West Valley gimi diákjai minden évkezdet első pénteken lélegzet-visszafojtva várják azt a tökös személyt, aki végre teljesíteni tudja a tíz legendás zsírciki kihívást, melyeket alkonyattól pirkadatig kell véghezvinni.


Vélemények. DVDrip. 480p. HD. Teljes. Szereplők. Indavideo. MP4. Angolul. 4K Blu-ray. iPad. Download. Magyarul. Android. Ingyen. letöltés. Elemzés. Avi.1080p. iPhone. Videa. BDrip. Stream. Filmek. Filmnézés.. Watch Free. Kritika. Film online. Full Movie. 720p