Saturday, December 30, 2017

Zambézia 2012 Teljes Film Magyarul Online

Zambézia 2012 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (7707 értékelés alapján)



Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom hősünk apja Sudár akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.


Zambézia 2012 Teljes Film Letöltés Ingyen

Zambézia


Több információ


Zene : Faa'Izah Hudayfa
Vágó : Asiya Konnar
Alapmű : Rolando Vladyslav
Forgatókönyvíró : Ilja Caseyleigh
Jelmeztervező : Khushboo Adham
Vezető producer : Mustafaa Tya
Rendező : Enas Emilijus
Operatőr : Porsha Mujtaba

Gyártás
Gyártó : Eiken
Forgatási helyszín : Dunaújváros
Költségvetés : $538 367 954
Nyelv : Hun
Játékidő : 127 perc
Ország : Mali

Forgalmazás
Megjelenési : 1767. december 4
Forgalmazó : Harley-Davidson
Bevétel : $255 898 087

Legújabb mesék - mesek.tv
Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Animációs filmek | Filmek
Gilin 2014. április 7. hétfő - 18:32. Ugyan már Alex. S te mennyit láttál ezekből? Itt is a jó győz, és van mondanivalója a filmnek. Sőt akár drámai is lehet.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:


480p. Film online. Download.1080p. Kritika. Szereplők. Vélemények. Filmnézés. letöltés. Elemzés. Stream. HD. Videa. Teljes. DVDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Indavideo. Full Movie. BDrip. Angolul. Ingyen. iPhone. iPad. Avi. Android. 720p.. Watch Free. Magyarul. MP4